Update Tarot in Nederland

Vandaag ga ik een vast hoekje creëren waar ik mijn video’s voor het youtube kanaal van Tarot in Nederland kan maken. Omdat ik dan de opstelling kan laten staan en vervolgens de volgende keer alleen hoef te gaan zitten om iets op te nemen. Dat zal goed doen aan de regelmaat. Ik had het al eerder moeten doen maar ja je blijft leren.

Ik ben een persoon die gewoon een stap zet en dan wel kijk waar het schip strand, maar ik sta nooit stil bij het feit dat het ook goed kan gaan, hahaha.

Dus zo, de enig wens die ik nog heb is dat er meer gereageerd gaat worden, dat lijk me dan wel weer leuk, al vind ik bezig zijn met de tarot op deze manier ook al leuk, laten we daar duidelijk in zijn. Lieve groet.

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *