Trek een Tarot kaart en denk aan de gang van zaken, vandaag de dag. En mijn interpretatie van deze legging.

Ik had op de facebook groep gevraagd of zij een kaart wilde trekken op de vraag: “Ik wil graag dat je 1 tarotkaart trekt en aan de gang van zaken denkt, vandaag de dag.” (denk bv aan jou omgeving of groter… Nederland, de Wereld).

En de volgende collage is het resultaat van deze trekking van kaarten, vind het zelf erg interessant.

Reageer als je er wat in ziet, of kan interpreteren?

Dit is mijn interpretatie op volgorde van de kaarten…

Corona regels
Het gaat duidelijk over orde en structuur (de keizer) regels en kaders, die nu jou omgeving, Nederland en zelfs de wereld overheerst. Ook al ziet het er zonnig en positief uit (de zon), we moeten toch in de gaten houden dat we niet te positief worden.

Vaccinaties
Er is nog steeds wat onwetendheid aanwezig (de dwaas), wat en hoe een keuze te maken, het wikken en wegen (munten 2). Waarbij zorgen voor je omgeving (koningin munten) en voor je zelf (keizerin) eigenlijk prioriteit moet hebben.

Onrust
Er zijn nog steeds mensen die sterven of erg ziek worden (de toren). Wat discussies en mening geven de gang van zaken is, vandaag de dag (ridder munten).

Tenslotte
Maar het gaat er tenslotte om wat er in je hart gebeurt en met je hart moet je keuzes maken (de geliefden). Zodat je weet wat je wil gaan doen (koning staven).

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *