Suzanne is medium: ‘Mijn hele praktijk bewoog’

Suzanne Vastenholt (44) is medium en paragnost. Zo nuchter als ze is zijn de boodschappen ook voor haar bijzonder. Na verschillende cursussen startte ze haar eigen praktijk. “Ik wist bepaalde dingen die ik niet kon weten.”

Er was niet één specifiek moment waarop Suzanne doorhad dat ze een gave heeft. Het is nooit anders geweest. “Voor mij waren al die zaken heel normaal. Ik zag gebeurtenissen aankomen, had visioenen of voorspellende dromen”, vertelt ze.

Puzzelstukjes

Toch vielen de puzzelstukjes pas een paar jaar geleden op zijn plek. Suzanne: “Ik was achtendertig en mijn gevoel werd steeds sterker. Ik voelde bepaalde dingen en wist bepaalde dingen die ik niet kon weten.”

Ze besloot zich te gaan verdiepen in de paranormale wereld. “Ik deed cursussen. Pendelen maar ook tarotkaarten leggen. Dat voelde als thuiskomen”, vertelt Suzanne. Bij de eerste cursus deden de cursisten voor elkaar een reading. Het was één van de eerste keren dat Suzanne op die manier contact had met een overledene. “Ik voelde dat het haar zoon was. Geen twijfel over mogelijk.”

Deur open

Elk medium krijgt op een andere manier boodschappen door. Suzanne: “Ik zie wat iemand zegt. Soms krijg ik dingen door in een gesprek met iemand. Spontaan, zonder dat ik een consult geef. Maar meestal moet ik echt de deur open zetten als ik een reading of consult geef. Gelukkig, want ik wil niet te pas en te onpas dingen zien. Als het wel gebeurt vertel ik het meestal niet. Dat is waarschijnlijk mijn nuchterheid. Wie ben ik om mij ongevraagd met mensen te bemoeien”, legt ze uit.

Oma

Mooie verhalen over haar sessies heeft ze genoeg. “Dat zijn er teveel om op te noemen”, zegt ze met een glimlach. “Ik keek altijd op tegen Long Island Medium. Maar mijn man zegt ook weleens dat ze hier een camera neer moeten zetten. Elke keer ben ik weer verbaasd over de informatie die ik doorkrijg. Soms heel algemeen, maar vaak gedetailleerd. Daar heb ik ook geen invloed op. Er kwam een keer een meisje voor een consult. Haar oma mocht niet doorkomen vertelde ze meteen. Dat was al te laat. Haar oma was er al.”

Een andere keer kwam een enorm spirituele vrouw binnen. Suzanne: “Bijna de hele praktijk bewoog. Heel bizar. Soms is die energie zo sterk. Dat is mooi om te zien. Maar andere keren stroomt het niet. Dat kan ook. Niet iedereen heeft het nodig denk ik.”

Negatieve energie

Paranormale zaken zie je vaak in enge films of series. Maar Suzanne houdt zich niet bezig met de donkere kant. “Ik werk alleen met puurheid en zuiverheid. Alleen ter bevestiging en met positieve energie. Met die andere kant hou ik mij niet bezig. Als je niet weet waar je mee bezig bent moet je dit ook niet doen. Er zijn genoeg mensen die energie kunnen oproepen maar op een verkeerde manier. Je kunt de deur openzetten voor negatieve energie. Daarom heb ik cursussen gedaan. Zo weet ik de juiste manier. Hoe ik negatieve energie blok en hoe ik mijzelf bescherm bijvoorbeeld”, vertelt ze.

Face-to-face

Als je meer wilt weten over het paranormale is een consult bij een medium of paragnost de beste optie. “Voor een kapper of fysiotherapeut ga je ook naar iemand die ervoor geleerd heeft”, legt Suzanne uit. In haar praktijk geeft ze face-to-face consulten. “Ik wil iemand tegen over mij hebben. Dat werkt het prettigst.” Vanuit heel Nederland komen mensen naar haar praktijk. Suzanne: “Ik ben er voor iedereen die weet hoe het zit. Dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat toeval niet bestaat.”

Door Stefanie van Wijk Bron: https://indebuurt.nl

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *