Review orakelkaarten door Femke Rullens

Review orakelkaarten door Femke Rullens | @welkomlievejij (instagram en facebook)

Dagelijkse leiding van je engelen – Doreen Virtue

Deze prachtige set is een jaar of 10 geleden op mijn pad gekomen. En is een van mijn eerste kaartensets. Liefde op het eerste gezicht. Het doet haar naam ook eer aan, het is echt een set waar je gerust iedere dag een kaartje uit kunt trekken. De energie is liefdevol. De afbeeldingen zacht. En de teksten op de kaarten zijn gemakkelijk te duiden. Deze set heeft mij echt de opstap gegeven die ik nodig had om bekend te raken met de krachtige boodschappen die in alle kaartendecks verscholen zitten. Het heeft me vertrouwen gegeven in het werken met kaarten. En gaf me, vaak onbewust, een klein duwtje in de rug. Het heeft me ook geholpen bij het reflecteren op mijn dag of een bepaalde situatie waar ik in vast liep.

In het boekje wordt ook duidelijk uitgelegd hoe je met kaarten in het algemeen kunt werken en er wordt een legging met drie kaarten uitgelegd. Een ideaal deck om mee te starten! Vandaag de dag ben ik inmiddels een hele collectie orakel- én tarotkaarten rijker. Ik gebruik deze set nog regelmatig, voor mijzelf en voor anderen. Voor mijzelf, gewoon wanneer ik behoefte heb aan een liefdevolle boodschap voor de dag. Op mijn social media gebruik ik hem regelmatig voor een ‘kies een kaart’. En in readings gebruik ik hem nog regelmatig als aanvulling op andere kaarten, of voor een zacht duwtje in de juiste richting voor degene die de boodschap ontvangt. Het deck is niet geschikt voor uitgebreidere leggingen. Wanneer je net bent begonnen, of wilt beginnen met het werken met kaarten, raad ik deze set zeker aan.

=> Ook een review schrijven, zend deze via contact of naar postjeweetweltarotinnederland.nl <=

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *