Dit is mijn visite kaartje (nieuw), wat uitgebreider met mijn persoonlijke Eddie Glas e-mail en wat ik nog meer doe en kan.

Amateurfotograaf (sites & privé)
Mocht je foto’s nodig hebben voor een onderwerp voor je site of die nodig zijn voor je look & feel. En natuurlijk als je wat leuke foto’s van jezelf wil hebben.

Websitebouwer (wordpress & onderhoud) Zoals deze site, toegankelijk, makkelijk en je kunt meteen beginnen met bloggen of promoten van jezelf of bedrijf.

Tarot lezer (afspraak consult alleen via whatsapp) Voor een tarot reading/ consult vraag ik 40 euro. Duur van het consult, hangt meestal af van de hoeveelheid kaarten, hoe meer kaarten in een legging hoe langer het consult. Gemiddelde consult duurt een uur.

www.tarothuis.nl (tarot workshops & cursussen) Hier kun je info vinden over de cursussen en workshops die wij geven, tevens ook meer info over tarot, middels blog en mailing.

Voor de duidelijkheid, ik neem niet op, dus bellen heeft geen zin! Alleen whatsappen! En dan een bel afspraak maken is mogelijk.

Even voorstellen, ik ben Eddie Glas (58) woon in Hoornsterzwaag een heel fijn plekje met veel weilanden, natuur en grote tuin.

De Tarot is een belangrijk aspect in mijn leven, buiten dat ik nog steeds heel veel leer over mijzelf, help ik ook anderen hiermee om inzichten te krijgen en of handvatten te kunnen aan reiken.

Ik ben totaal no-nonsens, dat betekend dat ik met consulten erg direct en snel tot the point ben, mijn cliënten vinden dit erg fijn.

Ik heb ook een facebook groep, TarotinNederland met op dit moment meer dan 1500 leden ook heel leuk om te doen en blijf hierdoor fijn bezig met de tarot. Zo dus, veel plezier op deze site.

Interesse in één van de mogelijkheden kun je ook reageren via het contact formulier.

Alles is onderhandelbaar sta open voor opties, voorstellen en suggesties.

Lieve groet, Eddie.

Lees ook ‘Mijn kijk op de Tarot deel 1‘.
Met wat uitleg over mijn werkwijze en hoe ik het doe.
En nu ook ‘Mijn kijk op de Tarot deel 2
Met uitleg wat het je kan brengen of toevoegen.