“Misschien kan ik online wel tarotlezingen geven”

“Tarotkaarten, dat is iets voor mij. Ik wil dat helemaal onder de knie krijgen. Als ik het een beetje kan, zou ik misschien online tarotlezingen kunnen geven. Ik ben geïnteresseerd in alles wat met energie te maken heeft zoals reiki, voetreflexologie en zen shiatsu. Ik voel dat ik altijd in die richting word getrokken. Ik ben sinds kort ook bezig met Procreate, een tekenprogramma. Daarmee kun je tekeningen maken en die dan later online verkopen.

“Onlangs stopte ik met werken, omdat ik voelde dat mijn job niets voor mij was. De tarotkaarten sloten zich daar ook bij aan. Tarotkaarten voorspellen je toekomst niet, maar ze helpen wel met het maken van belangrijke beslissingen in je leven. Ik wil nu opnieuw beginnen in een nieuwe job.”

“Ik heb tijdens corona nog maar eens ontdekt dat drukte en veel mensen zien niets voor mij is. Daarom wil ik een job vinden die ik van thuis kan doen, online. Ondertussen kan ik Otis gezelschap houden, dat is mijn coronababy. Ik was plots veel thuis en dat heeft me over de streep getrokken om een nieuw hondje te kopen. Otis is anderhalf jaar oud nu.”

Bron: https://www.nieuwsblad.be

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *