Mijn kijk op de Tarot deel 2

Hoi, ik wil het even hebben over wat de tarot voor jou kan betekenen. Ik krijg vaak de vraag, in gezelschap (op verjaardagen, bijeenkomsten of anders), wat het tarot nu eigenlijk te bieden heeft. Een toekomst kan het niet voorspellen, het voorspelt geen daadwerkelijke situatie zoals, morgen moet je uit kijken want je kan struikelen, of er ligt geld op je te wachten, die je binnenkort mag gaan innen.

Nee zo werkt het niet, maar hoe dan wel?

Ten eerste is het een inzicht instrument die heel goed doordacht en geraffineerd is. Het stimuleert je onderbewustzijn waardoor er zaken naar boven komen zoals bv een gevoelige situatie, gevoelens, denkbeelden, en wat diepere zaken zoals onverwerkte trauma’s, verdriet, en pijn.

Het inzicht die door de kaarten gegeven kan worden, kan al genoeg zijn om zelf op een oplossing te komen. Want voor mij is dat één van de dingen die ik graag zie gebeuren, een klik, een o ja, of zo had ik het nog niet bekeken.

Het kan ook gebeuren dat je voor een simpele vraag komt en opeens ligt je hele leven op tafel, wat voor mij erg interessant is als tarotlezer en voor jou als vraagsteller kan dit een hoop issues oplossen.

Dus een tarot legging is ten alle tijden een goed iets of pure winst, en kan een aanvulling zijn op persoonlijke vlak.

Ik houd ook graag de regie bij een consult, wat resulteert in, alles is mogelijk. Ik begin bv met één kaart en ik kan eindigen met veel meer kaarten. Het is wel eens gebeurt dat ik er 40 had liggen maar dat is een uitzondering, maar het kan wel, zeker als het nodig is.

Voor mij stopt het niet met een aantal kaarten, het stopt pas voor mij als de boodschap is overgekomen en het duidelijk is voor de vraagsteller. Mijn kracht ligt bij het laten bij de kaarten, ik vul niet in, ik projecteer niet, en aan spiegelen doe ik helemaal niet. Jij bent de vraagsteller, jij trekt de kaarten en ik vertaal en duid het naar jou vraag.

Dus wat kan het je brengen? Het kan je inzichten, adviezen, eventuele oplossingen, en niet in zijn minst een gezellige en interessante middag met groei en zelfkennis geven.

Zie ook: Mijn kijk op de Tarot deel 1

Lees ook ‘over mij‘ voor meer info.

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *