Mijn kijk op de Tarot deel 1

Hoe ik het doe, zie en beleefd. Even voorstellen en een kleine kijk op mijn werken met de Tarot.

Tarot is een inzichtinstrument het geeft je inzichten over levens situaties en soms geeft het ook adviezen.

Hoi ik ben Eddie en hanteer de kaarten als inzicht instrument voor mijzelf, en anderen, ik maak mijn eigen leggingen, ik houd graag de regie over mijn consulten en de tarot algemeen, bedoelende dat ik bepaal welke legging of juist geen legging gebruikt word.

Ik hanteer bij mijn consulten een interview stijl omdat ik graag alles duidelijk heb voor mij en voor de ander. Waar ik herhaaldelijk vraag of het duidelijk is, of er vragen zijn en of wij in de goede richting zitten.

Ik werk met vaste betekenissen die ik verbuig (duid) naar de vraag van de vraagsteller. Ik kan heel goed van een legging een verhaal maken en zeker bij geen legging, losse kaarten, want dan voel ik intuïtief op welke positie deze moeten liggen, de betekenis blijft het zelfde.

Een consult zie ik ook als samenwerking, ik leer en de ander word er wijzer van. Mijn hoofd prioriteit is dat een vraagsteller tevreden naar huis gaat en met een voldaan gevoel. En mijn grootste compliment is als een vraagsteller terug komt. Wat soms nodig is, want door een juiste inzicht kan iemands leven veranderen, met vervolgens nieuwe vragen.

Ik ben verder totaal no-nonsens, een ja is een ja en een nee is een nee. Als ik ervan uit gaat dat de tarot jou wat wil laten zien, wat voor jou belangrijk kan zijn, probeer ik dit ook over te brengen. Soms komt de boodschap niet aan omdat er nog te veel blokkades zijn (frustraties) niet kunnen loslaten van het verleden bv. Het leuke vind ik zelf, van mijzelf is dat ik op alles een kaart kan leggen, waardoor de tafel vol komt te liggen met kaarten. Ik spit graag met de Tarot door alle vragen en antwoorden, en hoe meer kaarten hoe fijner en leuker ik het vind. Ik maak zelfs bij nodig beroep op meer decks tegelijk, wel van het zelfde maar iets anders van kleur en formaat.

Zo dus, lieve groet.

Lees ook ‘over mij‘ voor meer info.

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *