Lotte Rinzema interviewde Julia Zandstra voor Leeuwarder Courant

Lotte Rinzema: “Hoe breng jij deze coronacrisis door?”

Julia Zandstra: “Voor corona had ik niet zoveel tijd voor mijn liefde voor fotografie, dat heb ik wat meer opgepakt. Ik kom graag in het Swettebos om te fotograferen, daar is het heel rustig, geen mensen die je storen. Soms zijn de resultaten heel goed, maar ik doe er niet moeilijk over als het niet is geworden wat ik ervan verwachte. Het is een proces.

Ik probeer het beste van de situatie te maken. Het is een vervelende tijd, maar zo ervaar ik het niet. Ik heb altijd wel ideeën en iets om te doen, stiekem vind ik de extra vrije tijd wel fijn. Het is fijn om nu veel spirituele rust te hebben, ik kan bezig met de dingen die ik leuk vind om te doen. Dat geeft me een gelukkig gevoel.

Voor mijn verjaardag heb ik tarotkaarten gekregen, nu heb ik de tijd om me daarin te verdiepen.”

[Dit en meer via lc.nl/friesland <-> YouTube kanaal van Julia Zandstra is Pastel Julia]

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *