Ik wil via deze weg iedereen een fijne jaarwisseling toewensen.

Ik wil via deze weg iedereen een fijne jaarwisseling toewensen. En laten we hopen dat 2022 ook gaat worden zoals “De Geliefden”, kaart 6 van de grote arcana, ons ook wil laten zien.

Wat zijlings niet betekend dat het positief is, want als we ons hart gaan luchten, berg je dan maar, dat word niet fijn. Laten we daar realistisch in zijn. Maar niet te min zijn er gelukkig veel mensen met het hart op de juiste plaats. Laten we die gaan zoeken, misschien wel via deze groep, voor steun een luisterend oor, en dit allemaal via de tarot. Want gedeelde smart is halve smart. Al moet het geen klaagmuur worden, maar kunnen we er wel voor elkaar zijn, en met deze woorden zal ik zo zeggen tot in het jaar 2022, met nieuwe kansen en een nieuw begin.

Voor mij persoonlijk word het een jaar van oplossingen en groei. We hebben een fijne basis kunnen leggen om verder op te bouwen en dat gaan we natuurlijk met de tarot doen. Wij vieren geen oud jaar maar vieren wel het nieuwe jaar.

Nog even een jaarlegging doen zal ik zo zeggen (zie plaatje), veel succes met deze en hele lieve groeten, warmte, gezelligheid en vooral lekker eten.

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *