Ik begin mijn jaar als de dwaas,

Iedereen fijne dagen en een geweldige jaarwisseling gehad?

Ik ben persoonlijk nog even aan het bijkomen, voor mij is de maand een maand van kerststress, die begint als onze oude vriend Sint Nicolaas weer terug gaat naar zijn homebase.

Ik moet dus altijd even bijkomen in de eerste week van januari. Maar deze keer moest ik van me zelf toch even een teken van leven geven.Er hangen weer allerlei leuk dingen in de lucht. Maar die laten zich wel zien in de loop van de tijd, niet alles tegelijk natuurlijk. Heb er wel weer zin in.

We blijven leren, groeien en ontwikkelen, zeker met de hulp van de tarot.

Dit gezegd, kan ik je wel verklappen dat ik wat meer met de billen bloot ga, ook weer zin in. Het word voor mij een jaar van alles of niets, en dit positief bedoelt. Ik ga alles geven in wat ik wil bereiken met de tarot en mijn persoon, en omdat ik ook zeker weet dat ik dit ook ga bereiken, is er geen negatieve kant. Hahaha, eindelijk begin ik een ego te krijgen, maar dan wel eentje die geen last heeft van oog kleppen.

Laat ik in ieder geval mijn reis als de dwaas beginnen, eerst maar vooruit kijken en mijn laten verrassen. Lieve groeten en vooral wijsheid voor 2022.

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *