Even delen van de Facebook Groep (mijn kijk op de tarot)

Ik had even een bui om dit te schrijven op de groep en vond hem wel gevat, dus zo. 🙂

Tip voor beginnende tarot kaart lezers die niet weten waar te beginnen. Dit is voor mij persoonlijk erg belangrijk geweest in mijn ontwikkeling met de tarot. Ook over gehad in ons postcast TarotPraat.

Je heb twee richtingen, uit interesse zoveel mogelijk informatie vinden over de tarot en de betekenissen, en tarot in praktijk.

Waarbij het informatie verzamelen, studeren van de tarot voor jezelf is en dan heb je de praktijk, wat heb je te geven aan een ander, waarbij je gelijk de vraag moet stellen hoeveel kan een “vraagsteller” aan, hoeveel (begrijpelijke) informatie kan de ander aan, voordat deze in de luister stand gaan staan en niet meer reageert, of suffig overal ja op zeg.

Het antwoord is zelfreflectie, hoe wil jij dat een consult loopt, wat wil jij horen, wat zal jij fijn vinden, dat is dan je maatstaf voor een consult.

Persoonlijk houd ik van duidelijkheid in inzichten en advies, wil graag weg gaan met handvaten (inzicht/ advies) die ik in praktijk kan gebruiken, die mij verder helpen met het ontwikkelen van mij levenspad.
Daarom sta ik bekend als een non-nonsens tarot lezer. Ik wil dat bij de vraagsteller een kwartje valt, een “o, zo, op die manier” wil ik horen, want ik zie het liefst dat de ander het zelf uitknobbelt door het gegeven inzicht of advies.

En als laatste altijd de vraag stellen aan het einde van een kaart legging, wat nu? Hoe ga je nu verder, wat ga je met de geven inzichten en advies doen?

Dit wilde ik even kwijt, reageer als je er wel of niet mee eens ben? Let wel onzinnige discussie verwijder ik. Lieve groet.

Kijk ook even op https://www.facebook.com

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *