Een tarot legging met 1 kaart

Gevonden op www.tarot.nl grappig om te lezen =>

Als je begint met tarotleggingen, is het het best om eenvoudig te beginnen. De legging met een kaart is een eenvoudig en krachtig legpatroon. Het is een toegankelijke manier om de kaarten en jezelf beter te leren kennen. Je kunt alle kaarten gebruiken of een indeling maken naar Grote Arcana, Kleine Arcana, de Hofkaarten of de genummerde kaarten.

Hoe werkt een één kaart tarot legging?

Doe je ogen dicht en adem een paar keer diep en ontspannen in en uit.Verzoek inwendig om spirituele begeleiding en sturing voor de dag die voor je ligt.

Schud de kaarten op een manier die je zelf het prettigst vindt.Leg het deck met de afbeelding naar beneden en trek een willekeurige kaart.

Kijk nu naar de kaart alsof je naar een groot kunstwerk kijkt. Observeer de vormen, kleuren en beeltenissen.

Als je wilt, kun je de eerste gedachten en gevoelens die in je opkomen noteren. Laat de ideeën maar komen – censureer in geen geval wat er in je opkomt.

Zoek de kaart op in het boekje dat bij de kaarten hoort, en voeg alle betekenissen of interpretaties die in je opkomen aan de lijst toe. Bedenk hoe deze gedachten, gevoelens en vragen je gedurende de dag zouden kunnen begeleiden. Je kunt je ideeën als je wilt opschrijven. Denk de komende dag of gebeurtenis nog eens over deze kaart na. Vraag je af of datgene wat je aan het begin van de dag dacht, overeenstemde met wat er daadwerkelijk is gebeurd. Vraag de kaart of deze nog meer boodschappen voor je heeft. Voeg alle aanvullende inzichten toe aan je lijst.

De bedoeling van een tarotlezing is beter te kijken naar je gedachten, woorden en gedrag in het verleden en in het heden. Door dit begrip kun je je bewuster worden van het potentiële resultaat van je huidige gedachten, woorden en gedrag. Onthoud dat wat je vandaag denkt, zegt en doet, bepalend is voor morgen.

Het is een misvatting om te denken dat de toekomst vaststaat. Natuurlijk kunnen mensen en gebeurtenissen bepaalde patronen volgen, maar je beschikt over een van de grootste vrijheden die er bestaat: keuzevrijheid. Waar het op neerkomt, is dat je huidige handelen de toekomstige omstandigheden bepaalt. Wat er in je leven gebeurt, is veelal afhankelijk van de manier waarop jij de afbeeldingen, die het leven weerspiegelen, leest en hoe je hierop reageert.

De tarot is een spiegel die jouw gezicht weerspiegelt!

Bron www.tarot.nl

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *