De toekomst voorspellen met tarot kaarten?

Een tijdje geleden werd ik benaderd om mijn toekomst te laten voorspellen doormiddel van Tarotkaarten. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik er zelf nooit iets mee heb gehad en dat ik er eigenlijk nooit bij stil heb gestaan. Mijn eerste reactie was ook nee tot ik er toch even over begon na te denken en het met een vriendin erover had. We waren toch wel benieuwd  hoe zoiets zou zijn en hoe dat precies gaat.

Nu heb ik zelf heel vroeger een keertje een pakje met Tarotkaarten gekocht omdat ik de kaarten er heel mooi uit vond zien maar binnen 1 dag lag het ongeopend alweer op zolder en heb ik er nooit meer naar om gekeken. Zelf vind ik het lastig om erin te geloven en misschien wil ik ook wel niet weten wat de toekomst gaat brengen. Ik geniet van dag tot dag en wat er allemaal op mijn pad gaat komen dat maak ik vanzelf mee. Toch besloot ik om 1 reading te doen door dat een vriendin mij overhaalde en te kijken hoe dat nu gaat want eigenlijk waren we toch best nieuwsgierig. Zelf ben ik er erg luchtig in gestapt en heb ik het maar gewoon gedaan via Medium chat.

Het sprak allemaal erg voor zich en ik kon uit een lijst met mensen kiezen die aan toekomst voorspellen deden. Ik koos uiteindelijk voor een vrouw die gespecialiseerd was in het lezen van sterren en tarotkaarten leggen. Omdat ik zelf net geswitcht ben met mijn baan was ik wel benieuwd of ze mij kan vertellen of ik de juiste keuze had gemaakt. Nu weet ik van mijzelf wel dat ik de juiste keuze heb gemaakt omdat ik mij er erg goed bij voel maar zou z’n kaarten legging dat dan ook zien?


Via de chat mocht ik mijn vraag stellen wat ik graag wou weten en dat was dus de vraag of ik de juiste keuze heb gemaakt. Vervolgens ging zij de legging doen en mij vertellen welke kaarten eruit kwamen.

De antwoorden die ik erop kreeg waren:

Dat ik mijzelf heb overwonnen, dat ik het moeilijk vond om de stap te maken maar dat het positief voor mij uitvalt. Ook zag ze ik tegen een aantal zaken zal aanlopen maar dat ik uiteindelijk merk dat ik de juiste beslissing hb gemaakt.

Toen besloot ik nog een vraag te stellen zonder dat ze iets over mij wist en vroeg ik of ze iets kon vertellen over liefde.

Er lag een klein teken van romantiek in de kaarten maar de hoofdmoot ligt op werk en geld. Ik ga mij zekerder voelen en dit uitstralen net als iemand anders in mijn omgeving waardoor het aanstekelijk werkt.


Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik het zelf niet serieus aanneem en dat ik ook te nuchter ben om iets uit de antwoorden te halen. Toch vond ik het wel grappig om zo via een chat mijn ‘toekomst’ te laten voorspellen. Ik denk wanneer mensen er serieus mee bezig zijn en erin geloven dat zij heel veel antwoorden kunnen halen bij zulke mediums. Voor 1x vond ik het leuk en wie weet wat er allemaal van uit gaat komen, toch heb ik het liever zonder kijkje in de toekomst!

Bron: https://fablouise.nl door Laura Louise

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *