Boek – Maankracht door Jane Struthers

Tarot MaankrachtLeer te werken met maantekens om het beste moment te kiezen voor elke grote beslissing in je leven met Maankracht. Ontdek de kracht van de maan.

De uitgever: ‘Lijkt het alsof al jouw beslissingen steeds op het verkeerde moment komen? Misschien maak je je beslissingen op momenten dat de maan niet gunstig voor jou staat. Leer met Maankracht de kracht van de maanfasen te gebruiken in elk deel van jouw leven.

De maan beïnvloedt niet alleen de getijden, maar ook elk levend organisme, onze stemming en onze besluitvorming. Als je je handelingen afstemt op het maanteken en de maanfase bereik je de beste resultaten. Voor alle belangrijke besluiten zijn er gunstige dagen.

In Maankracht ontdek je er alles over. In de eerste hoofdstukken maak je kennis met de maancyclus, de plaats van de maan binnen de astrologie en de invloed op ons dagelijks leven. In de hoofdstukken ‘Liefde en relaties’, ‘Werk en geldzaken’, ‘Huishouden’ en ‘Gezondheid, schoonheid en welzijn’ leer je hoe je je leven kunt afstemmen op de cyclus van de natuur.. De tabellen achter in het boek kun je tot 2032 gebruiken. Wat je behoeften en wensen ook zijn, onderschat niet hoezeer de kracht van de maan je daarbij kan helpen.’ :::

Jane Struthers is professioneel astrologe en homeopate. Ze heeft dertig boeken geschreven over tal van onderwerpen, zoals astrologie, tarot, het Britse platteland en kerst. Jane tuiniert het liefst volgens de maanfasen en bereikt er goede resultaten mee. Ze schrijft de wekelijkse horoscoop voor het Engelse weekblad Bella en geeft regelmatig lezingen over astrologie en tarot.

[Door de reactie op 6 augustus 2020 via boeddhistischdagblad.nl Maankracht – Jane Struthers. Verschijnt 15 augustus bij Manteau. => ISBN 978 90 223 3731 8 | Paperback | ca. 176 pag. | € 22,50]

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *