Tarot in Nederland

=> Begin <=> Gastenboek <=> YouTube kanaal "Tarot in Nederland" <=> Facebook groep "Tarot in Nederland" <=

Lotte Rinzema interviewde Julia Zandstra voor Leeuwarder Courant

Lotte Rinzema: "Hoe breng jij deze coronacrisis door?"

Julia Zandstra: "Voor corona had ik niet zoveel tijd voor mijn liefde voor fotografie, dat heb ik wat meer opgepakt. Ik kom graag in het Swettebos om te fotograferen, daar is het heel rustig, geen mensen die je storen. Soms zijn de resultaten heel goed, maar ik doe er niet moeilijk over als het niet is geworden wat ik ervan verwachte. Het is een proces.

Ik probeer het beste van de situatie te maken. Het is een vervelende tijd, maar zo ervaar ik het niet. Ik heb altijd wel ideeën en iets om te doen, stiekem vind ik de extra vrije tijd wel fijn. Het is fijn om nu veel spirituele rust te hebben, ik kan bezig met de dingen die ik leuk vind om te doen. Dat geeft me een gelukkig gevoel.

Voor mijn verjaardag heb ik tarotkaarten gekregen, nu heb ik de tijd om me daarin te verdiepen."

Dit en meer via lc.nl/friesland <-> YouTube kanaal van Julia Zandstra is Pastel Julia
Reageren? | Reacties (1)

Leren over en van de tarot

Een groepje nieuwsgierige en leergierige mensen verzamelde zich donderdagavond in de winkel van Oberon in het centrum van Pijnacker om iets meer te horen van de achtergronden van de tarot, het oude kaartspel dat vaak wordt gebruikt als orakel of als bron van symboliek en archetypische beelden.

tarot
Lees verder =>

Reageren? | Reacties (0)

Kijkje in de toekomst: ‘Coronagevaar voorbij in oktober?’

Veel mensen zijn sinds de corona-uitbraak onzeker over de toekomst. Wanneer is het grootste gevaar geweken? Zal de maatschappij ingrijpend veranderen? Hoelang gaan we het in onze portemonnee voelen? In een nieuwe aflevering van ‘Zo doet zij dat’ geeft astrologe, tarotist en droomduider Nathalie Kriek antwoord op een hoop prangende vragen in een live tarot sessie. Heeft zij de pandemie zien aankomen?

Door VROUW op 28 jun. 2020 via telegraaf.nl
Reageren? | Reacties (0)

Archibaldt opent Tarot Tattoo in Woensel West

Archibaldt Tarot Tattoo

‘Hier is aandacht voor het innerlijk én uiterlijk’
Roderik ten Hoopen (35), ook wel bekend als Archibaldt á Volonté, opende vorige week zijn tattooshop Tarot Tattoo in Woensel West. Vanaf nu kun jij hier terecht voor een verse ink, maar dat is niet alles! Roderik: “Het combineren van spiritualiteit met mijn werk als tattoo-artiest voelde als een logische stap.”
Lees verder =>

Reageren? | Reacties (0)

Home ← Oudere berichten